RECEPT: VEGGO PASTA BOLOGNESE

Det blir mycket matsnack här i bloggeriet atm, men jag gjorde livets sjukaste pasta bolognese till middag som fick stå och puttra i fem timmar. Varken jag eller Noah är några fan av "svenne-mat" över huvudtaget, men detta var helt sinnes. Och min filosofi här i livet är ju att så få som möjligt ska behöva dö eller skadas för att jag ska behöva äta, så såsen är gjord på veggo-färs och istället för matlagningsgrädde använde jag en soya-bas.
Gör så här: Tärna och fräs en gul lök tillsammans med tre klyftor vitlök tills de fått färg. Häll i veggo-färsen och stek på tillsammans med löken och två rivna morötter. Häll i 500 gram krossade tomater, en deciliter soya-bas, några matskedar vanlig soya, några matskedar sambal efter smak och krydda med peppar, basilika och oregano. Vi odlar egen på balkongen med smak av chili. Låt puttra så länge som möjligt och smaka av då och då. Servera tillsammans med spaghetti (Barillas glutenfria smakar faktiskt som normal pasta och inte gammalt bröd) och toppa med massa riven parmesan.
Postat av: ɑ n n i k ɑ
Mumsigt :D
Svar:
Den där Holden
Postat av: Sarah
Köttfärssås e alltid gott :)
Svar:
Den där Holden
Trackback